Saltar al contenido
Arco Iris

La NASA explica l’arc de Sant Martí de Mart

arc de sant marti a mart. Foto de la NASA
Foto publicada per la NASA @NASAPersevere Twitter

9-4-2021 – La missió Perseverance de la NASA a Mart que va començar el mes de Febrer envia fotos contínuament del que es va trobant. Fa uns dies, en una de les fotos hi sortia un arc de Sant Martí.

La foto va arribar Twitter i es va generar un gran debat. Per això, el compte de Twitter de la NASA ha aclarit què és el que s’hi veu.

[amazon box=”B08HGVQGWG, B07DB7VX3D,B07W1HV4VT,B0856ZN13L” grid=”4″]

La NASA explica l’arc de Sant Martí a Mart

L’explicació ha estat clara: no, no és un arc de Sant Martí. I no ho és perquè a l’atmosfera de Mart no hi ha prou aigua ni es pot condensar perquè hi fa massa fred. I si no hi han gotes d’aigua el sol no pot impactar-hi per formar un arc de colors.

El misteri s’ha aclarit però els internautes es seguien preguntant què era allò. La NASA diu que són reflexos de la lent però la gent segui sense entendre-ho. Per això, van fer un altre aclariment: la càmera porta un parasol i és aquest artefacte el que ha provocat el fenomen òptic.

Així doncs, després del misteri de l’arc de Sant Martí a l’espai hem aclarit el misteri de l’arc de Sant Martí a Mart. És la segona vegada en poc temps que la investigació de l’espai ens porta arcs de Sant Martí on en teoria no hi pot haver.

Noticias del arco iris

Más noticias del arco iris

es_ESEspañol