Saltar al contingut
Arc de Sant Martí

Notícies de l’arc de Sant Martí

Recull de notícies sobre l’arc de Sant Martí

Tot sobre l’arc de Sant Martí

Botiga de l’arc de Sant Martí

Les notícies sobre l’arc de Sant Martí

De tant en tant apareix alguna notícia sobre l’ arc de Sant Martí. De vegades, quan se’n veu un els mitjans ho publiquen. Aquí t’avisarem cada cop es publiqui que se n’ha vist un.

Si vols rebre al teu email els avisos ens pots deixar el teu contacte al formulari de subscripció. El trobaràs al final de cada pàgina.

També ens interessen les novetats científiques amb alguna relació amb els arcs iris. Encara no està tot dir sobre el tema i hi han dubtes. Fixeu-vos que l’arc de Sant Martí de foc es va definir l’any 2006….fa quatre dies!

També els arcs de Sant Martí de nit són bastant nous. Sempre se n’havia sentit parlar però no ha sigut fins que tots hem tingut una càmera a la butxaca que els hem pogut explicar bé.

Els arcs de Sant Martí ens agraden i ens fascinen. És igual que siguem grans o petits però si en veiem un no ens cansem de mirar-lo. Ens agrada veure els colors, debatre si n’hi ha tres, cinc o set.

Ningú es queda indiferent quan en veu un perquè pensa que és un senyal, que ha sortit per dir-nos que tot anirà bé. Amb les notícies sobre l’arc de Sant Martí volem compartir amb tu els albiraments d’arcs arreu del món.

N’has vist algun? ens agradaria molt que el compartissis amb nosaltres. Aquí ens agraden tots: els simples, els dobles, els de nit, els vermells o els de foc. Potser fins i tot en descobrim un de nou!

caCatalà