Saltar al contingut
Arc de Sant Martí

Arc de Sant Martí al gel de les cascades del Niàgara

Cascades del Niàgara gelades amb un arc de Sant Martí
Arc de Sant Martí a les cascades del Niàgara (Foto: @Twitter)

22-2-2021 – Ahir 21 de febrer es va fer un arc de Sant Martí al gel de les cascades del Niàgara. Les cascades es van gelar com passa cada hivern però l’aigua seguia corrent.

Ni havia plogut ni hi havia cap núvol. El que fa especial aquest arc de Sant Martí és que es va formar amb la bromera de l’aigua de les cascades. No és gens normal que això passi perquè en ple hivern no es veuen gaires arcs de Sant Martí.

Aquest arc de Sant Martí es va poder veure gràcies a la bromera de l’aigua gelada. Com que les gotes eren molt petites van formar un núvol a l’aire on es fa formar l’arc.

Pels turistes va ser una gran alegria. El gel fa un paisatge diferent que ens atrau però si li sumem un arc de Sant Martí es converteix en un gran espectacle.

[amazon box=”B07H9DRKPM,B08SJGPWX6,B07YZSFQBJ,B0856ZN13L” grid=”4″]

Botiga de l’arc de Sant Martí

Els turistes privilegiats que van veure un arc de Sant Martí al gel de les cascades del Niàgara ho van immortalitzar en fotos i vídeos que han pujat a les xarxes.

Visitar les cascades ja és una experiència única. Si están gelades encara són més especials. Però veure-hi també un arc de Sant Martí format amb la bromera de l’aigua va convertir un dia de turisme normal en un gran espectacle.

Notícies de l’arc de Sant Martí

Notícies de l’arc de Sant Martí

[amazon box=”B0816SK394,B01D8PLACA,B07T4P6J58,B07XRM8TBG” grid=”4″]

caCatalà