Saltar al contingut
Arc de Sant Martí

La trobada a Texas entre un tornado i un arc de Sant Martí

Arc de Sant Martí a Texas amb tornado
Tornado amb arc de Sant Martí a Texas Foto: @Twitter @312Will

24-4-2021– Els caçadors de tornados han captat una imatge insòlita: la trobada a Texas entre un tornado i un arc de Sant Martí. No hi ha cap motiu perquè no pugui passar però feia 16 anys que ningú en feia una fotografia.

Als Estats Units hi ha apassionats dels tornados que els segueixen per fer-ne videos i fotografies. Aquests valents estan acostumats a a estar enmig de grans tempestes i forts vents ascendents.

En aquest ambient de destrucció i perill l’últim que esperen trobar és un arc de Sant Martí. Com és lògic, ho han viscut com un alleujament i el senyal de que el perill ja ha passat.

Botiga de l’arc de Sant Martí

[amazon box=”B08S6MMVFN,B07PNM3CKM,B07Z92RCS3,B08MJPPGCM” grid=”4″]

Sis tornados i un arc

La tarda va ser intensa a Vernon (Texas) perquè hi van comptar fins a sis tornados.

Els tornados no venen sols i com és habitual anaven acompanyats de calamarsa i forts vents. La gent de la zona sap conviure amb aquestes situacions i no hi va haver ferits.

Un dels caçadors de tornados va penjar una foto a les xarxes socials i en poca estona es va fer viral. Va aconseguir cridar l’atenció a persones sense interès pels tornados.

Des de 2015 no coincidien tornado i arc de Sant Martí

Potser és més habitual del que sabem però la realitat és que ningú ha publicat una foto igual en els darrers sis anys. En aquella ocasió va ser a Colorado (EEUU) durant un cicle de 60 tornados.

Arc de Sant Martí amb tornado a Colorado. Tempesta.
Arc de Sant Martí amb Tornado a Colorado (2015). Foto: @Twitter @Basehunters

Més notícies sobre l’arc de Sant Martí

caCatalà