Saltar al contingut
Arc de Sant Martí

Arc de Sant Martí es deixa veure a tres hospitals

arc de Sant Martí a l'hospital de Castelló
Arc de Sant Martí a l’Hospital de Castelló (@Twitter)

Ha passat a Castelló, Cádiz y El Bierzo. En plena pandèmia pel coronavirus l’arc de Sant Martí es deixa veure a tres hospitals en una mateixa setmana.

Sanitaris i malalts han rebut l’arc com un senyal d’esperança. Amb les UCI plenes i el personal preocupat l’arc de Sant Martí ha suposat un petit motiu de relax.

L’arc de Sant Martí a Castelló

El primer ha sigut a l’Hospital de Castelló. Un dels seus sanitaris va sortir a fer un cafè i es va trobar un arc de Sant Martí doble que cobria l’hospital. La publicació de Twitter de seguida va córrer i va ser compartida pel conseller de salut que la va dedicar als professionals i als malalts.

[amazon box=”B08S6MMVFN,B07PNM3CKM,B0899WGYSQ,B0816SK394″ grid=”4″]

Botiga de l’arc de Sant Martí

Arc de Sant Martí a l’hospital de El Bierzo

arc de sant marti a hospital de El Bierzo
Arc de Sant Martí a El Bierzo (@Twitter)

El segon arc de Sant Martí de la setmana ha sortit sobre l’hospital de El Bierzo (Castilla y León).

Novament, la foto s’ha fet viral per les xarxes i ha portat esperança a la comarca. Mitjans com Infobierzo se n’han fet ressò.

Aquesta foto és molt espectacular perquè és un arc de Sant Martí doble amb uns colors ben definits i que abraça tot l’hospital.

Arc de Sant Martí a Cádiz

El tercer arc de Sant Martí hospitalari de la setmana ha sigut a Cádiz. També ha sortit a Twitter però no ha corregut tant com els altres dos. La foto no és tant bona però també anima.

La situació de la pandèmia a Cadiz és molt greu. L’hospital està desbordat i els sanitaris esgotats. La ciutat està tancada i augmenten els contagis a un ritme de 1000 per dia.

arc de sant marti hospital de Cádiz
Arc de Sant Martí a l’hospital Puerta del Mar de Cádiz (@Twitter)

Els arcs de Sant Martí sempre són rebuts com un senyal positiu i d’esperança. En el context de pandèmia s’ha convertit en el símbol de que tot anirà bé.

Que els arcs de Sant Martí abracin els hospitals en aquests dies tant durs dóna esperança a malalts i sanitaris.

Des del principi de la pandèmia van aparèixer dibuixos de l’arc de Sant Martí. Ara, els dibuixos s’han fet realitat i si abans potser no li haguéssim fet massa cas ara els arc de Sant Martí a hospitals donen esperança i bon ambient.

Notícies de l’arc de Sant Martí

Més notícies de l’arc de Sant Martí

[amazon box=”B0756PDPXM,B08RJBK7X1,B08FHXCTLC,B07SN48V48″ grid=”4″]

Botiga de l’arc de Sant Martí

caCatalà