Saltar al contingut
Arc de Sant Martí

L’arc de Sant Martí al casc de Vettel

Casc arc de sant Martí de Vettel
El `Rainbow Helmet` de Vettel. Foto:Twitter

(13-11-2020) El pilot de Fòrmula 1 Sebastian Vettel ha presentat el casc que lluirà al Gran Premi de Turquia d’aquest cap de setmana. L’arc de Sant Martí al casc de Vettel pretén reclamar la diversitat i l’harmonia global.

El missatge el remata amb la frase “units com un” (toguether as one) per recalcar que reclama la unitat de tots per aconseguir la victòria. Als laterals hi han posat persones diferents per representar que tots sense excepció formem part del mateix projecte.

Pel pilot alemany és una manera de llançar un missatge al món, precisament en un país com Turquia. L’ha presentat als seus seguidors per mostrar el seu compromís amb el benestar de la humanitat.

Normalment, el casc de Vettel porta la bandera alemanya però ha volgut fer una excepció per deixar clar al món els seus ideals. No és habitual a la Fòrmula 1 que els pilots facin servir el casc per llençar missatges de cap tipus.

Vettel ha volgut així també agrair a l’equip Ferrari tota la feina feta ara que està a punt de canviar d’equip. Les coses no li van bé aquesta temporada i aíxi també ha volgut animar els seus seguidors.

Botiga de l’arc de Sant Martí

Arc de Sant Martí i cita d’Amelia Earhart

Amelia Earhart va ser pionera de l’aviació nordamericana i mundial. Va establir rècords i va deixar la frase que incorpora el casc de Vettel: Sense fronteres, només horitzons. Només llibertat.

Amb aquesta frase vol fer un homenatge a una dona valenta i animar tothom a complir els seus somnis.

L’arc de Sant Martí al casc de Vettel agrada a la família de la F1

La resposta de la comunitat de seguidors de la Fòrmula 1 no s’ha fet esperar. A tothom li ha semblat bé i ha rebut tota mena de felicitacions.

Els seus seguidors s’han mostrat contents dels valors del seu ídol i de que llueixi un missatge tant potent en un país com Turquia. El que ara es pregunten alguns és si el durà també a l’Aràbia Saudita.

Un cop més, trobem que els colors de l’arc de Sant Martí serveixen per transmetre esperança i valors positius com la igualtat, l’harmonia i la unitat per superar reptes.

Més notícies sobre l’arc de Sant Martí

Altres temes

caCatalà