Saltar al contingut
Arc de Sant Martí

Arc de Sant Martí doble a San Salvador

arc iris a San Salvador
Imatge: Twitter / @PavelDonis

10-11-2022.Avui publica elsalvadorgram.com la notícia d’un arc de Sant Martí doble a San Salvador, capital de El Salvador. Ha sortit després de dies de tempestes que han causat diversos danys.

Quan els els ciutadans han vist l’ arc de Sant Martí s’han relaxat. El primer que han pensat és que tornava la calma i l’harmonia després de patir per les pluges.

Al 2019 va passar el mateix: després de dies de fortes pluges va sortir un arc de Sant Martí. Molts recorden com després ja no va ploure més i van tenir dies de bon temps.

A altres zones del país encara hi plou i hi ha preocupació. Quan han vist el preciós arc al cel de la capital la gent s’ha relaxat i ara ja confien que en que tornarà la normalitat.

L’arc de Sant Martí s’ha vist des de diversos punts de la ciutat i ràpidament s’ha fet viral a les xarxes. Reproduïm alguns dels tuits que han fet els “capitalinos” des de diferents angles:

Últimes notícies de l’ arc de Sant Martí

Aquí ho sabem tot sobre l’arc de Sant Martí…

Ens agraden els arcs de sant Martí i ens agraden tots: els dobles, els múltiples, els de dia o els de nit. Ens van bé si són de tres colors, de cinc, de set, blancs o vermells.

Si tu també ets fanàtic de l’ arc de Sant Martí i els seus colors pots passar per la botiga i veure els productes que tenim. Et sorprendrà veure que és un símbol perfecte per decorar tota mena d’objectes.

Si vols estar informat de les novetats sobre els arcs de Sant Martí ens pots deixar el teu correu i t’avisarem de totes les novetats.

caCatalà