Saltar al contenido
Arco Iris

Arc de Sant Martí torna a aparèixer durant una manifestació

Arc de Sant Martí a la Plaça de la Constitució de Guatemala (Foto: Twitter @aisabelreyes)

22-11-2021 – Fa dues setmanes a San Sebastián l’arc de Sant Martí va aparèixer durant una manifestació del sector de l’hosteleria. Ara, a Guatemala City l’arc de Sant Martí torna a aparèixer durant una manifestació.

Informa el digital soy502 que a les 16:00 hores es va deixar veure a diferents punts de la capital, inclosa a la Plaza Constitución on hi havia els manifestants.

Els ciutadans es van concentrar per expressar el seu malestar contra el pressupost del país pel 2021. En aquestes protestes hi participen estudiants, treballadors i grups de pobles indígenes del país.

Tots ells reclamen reformes al país per protegir els drets humans, protegir les dones i protegir les minories ètniques o el col.lectiu LGTB. La presidència de la república s’ha mostrat contrària a cap diàleg i vol seguir amb els seus plans d’austeritat.

Les manifestacions han anat degradant en violència i , fins i tot, van cremar el parlament de Guatemala. Hi ha hagut enfrontaments amb la policia, detinguts i destrossa de mobiliari urbà.

Enmig d’aquesta tensió va aparèixer un majestuós arc de Sant Martí. De sobte, tothom es va calmar. Ho van viure a la plaça com un senyal d’esperança.

Ràpidament els internautes van fer fotos i les van penjar a les xarxes. Per un moment van deixar de banda els greus problemes que tenen per gaudir de l’espectacle.

Altres notícies sobre l’arc de Sant Martí
es_ESEspañol