Skip to content
Rainbow

The rainbow project

Hola lector,

Som l’Oriol i l’Eulàlia. Jo (l’Oriol) tinc 43 anys i l’Eulàlia en té 6. Vivim a Barcelona però potser quan ho llegeixis ni vivim a Barcelona ni tenim 43 i 6 anys. Nosaltres som al 2020, tu no ho sabem.

L’Eulàlia fa primer de primària i aquest any li ha tocat fer el projecte de l’ arc de Sant Martí. Vam començar a buscar informació i ens va agradar moltíssim el tema. No en sabíem quasi res i ho volíem saber tot.

A més, va coincidir que vam veure aquest arc de Sant Martí en un poble del Priorat:

arc de Sant Martí a Poboleda (Priorat)
Arc de Sant Martí a Poboleda (Catalunya)

Jo sóc consultor SEO i volia fer un experiment. I l’experiment ha sortit bé, la prova és que ens has trobat i ets aquí. Hem fet alhora un projecte web i un projecte de l’arc de Sant Martí. Tot un èxit!

L’experiment consistia en posicionar la pàgina en una setmana en posicions dignes a Google. No aspiràvem a avançar la Wikipedia, el 3/24 o a l’Escola Arc de Sant Martí, però tot arribarà. Que tremolin.

És qüestió de temps que Google vegi que aquí som experts en arcs de Sant Martí. Els altres ens guanyen per antiguitat i per ser qui són, però qui en sap més som nosaltres!

Si vols que faci la màgia del SEO amb la teva pàgina en podem parlar. Pots contactar amb el formulari de contacte. Posa’m l’url de la teva web, l’analitzaré per sobre i et diré quins canvis pots fer perquè Google t’estimi. I de franc!

Els enllaços cap a Amazon

Fer un web no és gratis, s’ha de pagar el domini i el hosting. Les hores les hem posat nosaltres.

Els productes que trobes per la pàgina et dirigiran a Amazon perquè participem del programa d’afiliats. Si compres un producte que posem o qualsevol altre ens paguen una petita comissió. És molt poquet però volem que com a mínim cobreixi les despeses.

La nostra intenció és deixar la pàgina per sempre a la xarxa. Si ens ha de costar diners potser algun dia la sacrificarem. Ens agradaria deixar-la i ampliar-la perquè sigui un referent de l’arc de Sant Martí en català.

Si ens vols ajudar passa per la botiga o clica els productes sobre l’ arc de Sant Martí que t’aniràs trobant. Per exemple, aquests:

Segur que la classe de l’Eulàlia no és l’única de Catalunya que fa el projecte de l’ arc de Sant Martí. La veritat és que el tema és molt interessant i pot donar per molt a qualsevol edat. Volem que qui vulgui informació arribi aquí i la trobi.

Si ens deixeu comentaris, dubtes o suggeriments per millorar els tindrem en compte. Sabem que no rebrem un allau de visites però ens farà il.lusió que ens saludeu.

Ja saps qui som i perquè fem el projecte de l’ arc de Sant Martí

Però hi ha algú més que també ha ajudat amb el projecte, és el tercer membre de l’equip que ho fa possible. La seva funció és dir-nos que hem de parar i descansar:

Gat pesat

Per cert, ens ajudes?

Si veus un arc de Sant Martí ens agradaria que el compartissis amb nosaltres. Estaríem encantats de penjar la teva foto aquí perquè tothom la vegi i fer el projecte més gran.

Si trobes notícies, informacions o el que sigui que pugui anar bé fes-nos-ho saber i ho mirarem.

També us volem de demanar que si veieu algun error o problema amb la web ens aviseu. Ni que sigui una coma o un accent mal posat ens interessa.

Ens pots contactar amb el formulari de contacte que tens aquí sota pel que necessitis o ens vulguis dir. Ens farà molta il.lusió!

MOLTES GRÀCIES PER VISITAR-NOS!

    en_GBEnglish (UK)