Skip to content
Rainbow

Il.luminen un pont amb els colors de l’arc de Sant Martí

Bridge with the colors of the rainbow
Ponte As Correntes a Pontevedra. Foto: Farodevigo

17-12-2020– El pont As Correntes de Pontevedra apareix il.luminat cada nit amb els colors de l’arc de Sant Martí.

Ha passat de ser un pont avorrit a lluir cada nit amb una combinació de sis colors. Per aconseguir-ho, han posat més de cen projectors led en caixes d’arcer.

El sistema té un control únic per programar quan s’encén i s’apaga però també per variar els colors. D’aquesta manera es podrà adaptar a canvis estètics i reivindicatius per diferents causes socials.

Rainbow shop

L’objectiu és il.luminar tots els ponts

El pont il.luminat amb els colors de l’arc de Sant Martí forma part del projecte de l’ajuntament per il.luminar tots els pons sobre el riu Lérez . A l’estiu ja es va encendre la il.luminació del pont de O Burgo i ara de cara a Nadal toca el de As Corrientes i el de Tirantes.

Tant el pont de Tirantes com el de O Burgo s’il.luminen amb color blanc. El de As Corrientes s’ha decidit que sempre tingui els colors de l’arc de Sant Martí per convertir-lo en un símbol i en atracció turística.

All about the rainbow

Novament, els colors de l’arc iris es fan servir per cridar l’atenció i crear un símbol positiu que agradi tothom. La resta de ponts del món són avorrits i tots iguals: el pont de As Correntes de Pontevedra no passarà desapercebut.

El projecte ha costat uns 430.000€ i ara només queda un pont per il.luminar. Segons l’ajuntament, aviat es començarà a treballar per il.luminar-lo.

Segueix aquí totes les notícies de l’arc de Sant Martí
en_GBEnglish (UK)